Στις… πρώτες σειρές του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εθεάθη η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έδωσε το «παρών» κατά τη διάρκεια του 14ου συνεδρίου της ΝΔ και η παρουσία της πυροδότησε τα σενάρια για κάθοδή της στις εκλογές με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

«Να σας ρωτήσω γιατί πήγατε στο συνέδριο της ΝΔ», ρώτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ την κ. Παγώνη κι εκείνη απάντησε: ««Είμαστε όλοι εδώ μαζί, ύστερα από 2,5 χρόνια θα μιλήσουμε, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας, και δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα παραπάνω από ένα συνέδριο που κάνουν τα κόμματα. Σύνεδρος είμαι κι εγώ, τι να κάνω; Να μην έρθω;».

Η δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας της αν λέει κάτι παραπάνω η παρουσία της στο συνέδριο της ΝΔ για το μέλλον. «Τίποτα δεν λέει. Μένουμε με το παρόν και αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Γιατρός είμαι στο νοσοκομείο, με τους ασθενείς και τις υπόλοιπες ιδιότητες. Μην ψάχνετε τίποτα παραπάνω, αυτή την στιγμή», απάντησε η κ. Παγώνη.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη συνέντευή της στον Νίκο Χατζηνικολάου η Ματίνα Παγώνη είχε αποκαλύψει ότι στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

Ματίνα Παγώνη: «Είπα στον Ανδρέα Παπανδρέου ότι είμαι Νέα Δημοκρατία»

«Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία, απλώς ήρθα να σας δω» είπε η Ματίνα Παγώνη στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο. #parapolitikagr

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022