Τη θερμή χειραψία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη απαθανάτισε ο φακός του parapolitika.gr, καθώς ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κατέβαινε από το βήμα για να κλείσει τις εργασίες του συνεδρίου ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός.

Οι σχέσεις των δύο βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και αυτό αποτυπώθηκε και στις ομιλίες τους. «Χάρη στις προσπάθειες της Οργανωτικής Επιτροπής, του προέδρου της Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι τόσο μαζικές διαδικασίες μας διεξήχθησαν άψογα, δημοκρατικά και παραγωγικά», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του, ενώ εκτός κειμένου γύρισε κάποια στιγμή προς το προεδρείο και είπε: «Ναι, έχεις δίκιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν λες ότι επιδιώκουμε την αναμέτρηση και σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού με τους αντιπάλους μας. Την επιδιώκουμε, την αποζητούμε αυτή τη σύγκριση».



Νωρίτερα, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε «τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη χαρά αυτό το τριήμερο να απολαύσω και τη δική σας αγάπη και τη δική σας υποστήριξη», ενώ έκλεισε την ομιλία του ως εξής: «Όλοι μαζί πάμε, όλοι μαζί μπορούμε κάτω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο καλώ στο βήμα».