Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
Κωστας_Ζαχαριαδης
Παραπολιτικά

«Πονοκέφαλος» για τον Ζαχαριάδη οι υποψηφιότητες για δήμους και περιφέρειες - Προσπαθεί να αποφύγει τη συντριβή του 2019

Υπάρχει μεν πληθώρα ενδιαφερομένων, αλλά ελάχιστοι από αυτούς μπορούν να προσελκύσουν ακροατήρια πέρα από το πολύ στενό κομματικό

Με τη λήξη των διαδικασιών για την εκλογή ηγεσίας και νέας Κ.Ε. στον ΣΥΡΙΖΑ , ξεκινά πλέον η κούρσα για την επιλογή τόσο των νέων υποψήφιων βουλευτών -καθώς οι νυν, εφόσον επιθυμούν, θα είναι και πάλι στις λίστες- όσο και εκείνων που θέλουν να διεκδικήσουν περιφέρειες και δήμους.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος είναι ο αρμόδιος τομεάρχης και ήδη προετοιμάζεται για τη διαδικασία επιλογής προσώπων, έχει τεράστιο «πονοκέφαλο», καθώς υπάρχει μεν πληθώρα ενδιαφερομένων, αλλά ελάχιστοι από αυτούς μπορούν να προσελκύσουν ακροατήρια πέρα από το πολύ στενό κομματικό.

Κι επειδή το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη συντριβή σε περιφέρειες και δήμους, το «Secret» μαθαίνει ότι ο έμπειρος κομματικά, αν και νέος σε ηλικία, Ζαχαριάδης θα προσπαθήσει να μην πάει σε στενά κομματικές υποψηφιότητες.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 6/5