Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για να εκλέξουν τις νέες νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις, αλλά και τους αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος.

Ανάμεσα στους συνέδρους που εκλέχθηκαν βρίσκεται και ένα πρόσωπο που είχε συμμετοχή σε ουκ ολίγα κόμματα κατά το πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook πανηγύρισε την εκλογική του επιτυχία, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που με την ψήφο τους τον κατέταξαν στην 6η θέση. 



Ο λόγος για τον Μηχανικό του Ε.Μ.Π. και συγγραφέα Πάνο Αβραμόπουλο, ο οποίος, όπως αναφέρει το βιογραφικό του, σε ότι αφορά την  κεντρική πολιτική του δραστηριότητα, στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, κατήλθε ως υποψήφιος βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Α΄ Αθηνών.

Στις 13 Αυγούστου 2015 απεχώρησε απο τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και προσχώρησε στην «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».  Στις εθνικές εκλογές της 20-ης Σεπτεμβρίου 2015, κατήλθε υποψήφιος της «ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» στην Α΄ Αθηνών με την λίστα, στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου. Στις 2 Φεβρουαρίου 2017 παραιτήθηκε από την «Ένωση Κεντρώων».