To άρθρο του Θανάση Καρτερού, που αποκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη «χρήσιμο ηλίθιο» και «αμορτισέρ» που το προορίζουν να απορροφά τα τραντάγματα από τις λακκούβες της πολιτικής Μητσοτάκη, σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Άστραψε και βρόντηξε ο «άνθρωπος μαρούλι» της Κουμουνδούρου, Θανάσης Καρτερός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με άρθρο του στην «Αυγή», τον αποκάλεσε «χρήσιμο ηλίθιο» και «αμορτισέρ» που το προορίζουν να απορροφά τα τραντάγματα από τις λακκούβες της πολιτικής Μητσοτάκη. Μην νομίζετε πάντως, πως είναι ένα είδος τρελού του χωριού στον ΣΥΡΙΖΑ ή ότι γράφει του κεφαλιού του.

Τα όσα απίστευτα έγραψε -την ώρα που ο πρόεδρος Αλέξης εκθείαζε το λαμπρό μέλλον της προοδευτικής συνεργασίας μετά τις εκλογές, με το ΚΙΝΑΛ βεβαίως, βεβαίως, αποτελούν απότοκο μίας συζήτησης σε επίπεδο κορυφαίων στελεχών που είχε προηγηθεί στην Κουμουνδούρου. Σε αυτήν, στέλεχος με βαρύνουσα γνώμη εκτίμησε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι μετά τις εκλογές ο Ανδρουλάκης να τα βρει με τον Μητσοτάκη, παρά να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, άλλο στέλεχος εκτίμησε ότι η συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα γίνει από το πρώτο κιόλας γύρο, καθώς ο Ανδρουλάκης θα έχει κερδίσει το μάξιμουμ των ποσοστών του, με αυξημένη συνεπώς διαπραγματευτική ικανότητα, δεν θα περιμένει το δεύτερο γύρο με ενισχυμένη αναλογική, από τον οποίο θα βγει αποδυναμωμένος. Κι έτσι, αφού ζυμώθηκαν με τα σενάρια-σκέτη καταστροφή για τα όνειρα εξουσίας για τον ΣΥΡΙΖΑ-, ανάλαβε ο σύντροφος Θανάσης να κάνει την βρόμικη δουλειά.