Tις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με μια αιχμηρή ανάρτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, γνωστοποιώντας ότι η 12χρονη κόρη του έλαβε μήνυμα στο κινητό της για να προσέλθει στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, «επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες».


Σημειώνεται ότι την Παρασκευή με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ειρωνικά στην επικείμενη διαδικασία εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.