Για το κυβερνητικό δίδυμο που δείχνει αμετακίνητο στο υπουργείο Υποδομών με αφορμή τα σενάρια για περί ανασχηματισμού μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.  

Τι γράφει το big mouth

Με αφορμή τα σενάρια περί ανασχηματισμού, είναι απολύτως λογικό να δίνει και να παίρνει η ονοματολογία σχετικά με τα ονόματα των υπουργών, που είτε θα μετακινηθούν, είτε θα μείνουν εκτός κυβέρνησης.

Αν και ακόμη ο πρόεδρος Μητσοτάκης δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει, με βάση τα όσα φτάνουν στα αυτιά μου, ένα κυβερνητικό δίδυμο, δείχνει αμετακίνητο. Ο λόγος για τους Καραμανλή και Καραγιάννη του Υποδομών, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ ψηλά στην εκτίμηση του πρωθυπουργού.

Τόσο ψηλά που αν υπήρχε μια περίπτωση να αλλάξει κάτι, αυτή θα περιείχε τη μεταφορά της αρμοδιότητας του περιβάλλοντος (που σήμερα εποπτεύει ο Νίκος Ταγαράς) στο Υποδομών. Βλέπετε, είναι πολλές, μα πάμπολλες οι περιπτώσεις που πολλά από τα έργα καθυστερούν εξαιτίας της ασυνεννοησίας που παρατηρείται ανάμεσα στις υπηρεσίες του Υποδομών και αυτές του Περιβάλλοντος.