Αλλαγές σε επίπεδο γενικού γραμματέα βρίσκονται προ των πυλών στο μέγαρο της Κατεχάκη, όπου στην θέση του νυν γραμματέα Κώστα Τσουβάλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί ο τέως αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, όπως μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Τι γράφει το big mouth

Από σχετικά αξιόπιστη πηγή πληροφορούμαι ότι βρίσκονται προ των πυλών αλλαγές σε επίπεδο γενικού γραμματέα στο μέγαρο της Κατεχάκη. Με βάση το ρεπορτάζ, μαθαίνω ότι στην θέση του νυν γραμματέα Κώστα Τσουβάλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί ο τέως αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης.

Η ίδια πηγή που σπάνια πέφτει έξω στη μετάδοση τέτοιου είδους πληροφοριών, μου έλεγε ότι η σχετική αλλαγή ενθαρρύνεται (μεταξύ των άλλων) και από τον υπουργό Θεοδωρικάκο, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την ιδιαίτερη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Καραμαλάκη. Με αφορμή τη σχετική πληροφορία περί ανασχηματισμού στην Κατεχάκη, πληροφορήθηκα και για το πολύ βαρύ βαρομετρικό που καταγράφεται στις σχέσεις του Τσουβάλα., συνολικά με τα διάφορα συστήματα…!

Για την θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ακούγεται το ονοματεπώνυμο του τέως υπαρχηγού της Αστυνομίας Ανδρέα Δασκαλάκη, ο οποίος ακόμη προσπαθεί (πίνοντας κρητική γκαζόζα) να χωνέψει τον πρόσφατο αποκεφαλισμό του. Βλέπετε, μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευε στο θαύμα. Όμως λογάριαζε (αν και παλιός χωροφύλακας), χωρίς τον ξενοδόχο.