Μετά το δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν των πρώην προέδρων της ΟΝΝΕΔ ο Γρηγόρης Δημητριάδης του Μαξίμου, ο διευθυντής της Ν.Δ., Γιάννης Μπρατάκος, και ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Παύλος Μαρινάκης, και στο οποίο συμμετείχε μεταξύ των άλλων και ο Βουλγαράκης, εσχάτως υπήρξε και δεύτερη εμφάνιση του πρώην υπουργού σε κομματική εκδήλωση.

Αναφέρομαι στην παρουσία του στο πρόσφατο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Οι συχνές εμφανίσεις του Βουλγαράκη, εκ των πραγμάτων, έχουν αρχίσει να ρίχνουν νερό στον μύλο της σεναριολογίας που τον θέλει να είναι ανάμεσα στις σκέψεις που κάνουν στην Πειραιώς για το ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου.

Με δεδομένο μάλιστα ότι είναι οριστική η απόφαση του Μανώλη Κεφαλογιάννη να δώσει τόπο στα νιάτα, προτείνοντας τον ανιψιό του (όπως έκανε πριν από τριάντα περίπου χρόνια και ο θείος του, όταν αποφάσισε ο ίδιος να πολιτευτεί) ως υποψήφιο, εκ των πραγμάτων δημιουργείται χώρος για μία περσόνα.

Και επειδή ο Βουλγαράκης έχει ακόμη το μικρόβιο της πολιτικής, δεν χρειάζεται και κόπος για να πειστεί. Απεναντίας, ένα νεύμα είναι αρκετό για να ξεκινήσει.