Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διάλογοι της Νισύρου» θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr. 

«Μετά την είδηση του, κατάλαβα γιατί οι Τούρκοι, άρχισαν να τα μαζεύουν. Προφανώς, τα έκαναν πάνω τους και μόνο με την ιδέα ότι θα πάει σήμερα στη Νίσυρο ο Σαμαράς», σχολιάζει το big mouth

Δείτε τί γράφει το big mouth για την παρέμβαση Σαμαρά στη Νίσυρο 

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Διάλογοι της Νισύρου», μια επιστημονική πρωτοβουλία για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη μικρών νησιών είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εισηγητές είναι ο «υπασπιστής» του Βενιζέλου (να του ευχηθώ περαστικά επί τη ευκαιρία) Γιάννης Μανιάτης, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και ο Νικόλαος Ζούρος, PhD, Πρόεδρος Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων UNESCO, Δ/ντής Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Δεν σας κρύβω ότι όταν ο «εκπρόσωπος» (με την καλή έννοια) του προέδρου Αντώνη, εδώ στο Συγκρότημά μας, Γιώργης Νόκος, με κατέστησε κοινωνό της ως άνω είδησης, με έπιασε μια ανατριχίλα. Όχι σαν αυτές που πιάνουν τον Χρύσανθο και τον Φαήλο, αλλά κάτι πιο light. Άλλωστε, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο «εθνικάρας». Μετά την είδηση του Νόκου, κατάλαβα γιατί οι Τούρκοι, άρχισαν να τα μαζεύουν. Προφανώς, τα έκαναν πάνω τους και μόνο με την ιδέα ότι θα πάει σήμερα στη Νίσυρο ο Σαμαράς. Όσο για την πληροφορία που θέλει τους Τούρκους πιλότους να κάνουν απεργία υπό τον φόβο που τους προκαλεί ο πρόεδρος Αντώνης, ελέγχεται ως ανακριβής.