Για τον εκλογικό «χρησμό» του περιφερειάρχη Κρήτης διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr, ενόσω φουντώνει η εκλογολογία.

Το δημοσίευμα μεταφέρει μια αποστροφή του Σταύρου Αρναουτάκη που είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί.

Ειδικότερα, σε συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης στα Χανιά, ο «πράσινος» περιφερειάρχης ζητώντας να χρηματοδοτηθούν όλοι οι νέοι αγρότες του νησιού που υπέβαλαν αίτηση στο ομώνυμο πρόγραμμα, προέτρεψε τους παριστάμενους, υφυπουργό Γ. Στύλιο και γενικό γραμματέα Δημ. Παπαγιαννίδη με το επιχείρημα: «Σε προεκλογική περίοδο είμαστε. Εκλογές έχουμε σύντομα…»

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η εκλογολογία, που – το έχουμε επισημάνει από ημερών- φαίνεται ότι τείνει να εξελιχθεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δηλαδή, τείνει να αναπτύξει τέτοια δυναμική που οι κάλπες στο τέλος θα καταστούν αναπόφευκτες. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης στα Χανιά, ο «πράσινος» περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ζητώντας να χρηματοδοτηθούν όλοι οι νέοι αγρότες του νησιού που υπέβαλαν αίτηση στο ομώνυμο πρόγραμμα, γεγονός που συνεπάγεται αύξηση του προϋπολογισμού, προέτρεψε τους παριστάμενους, υφυπουργό Γ. Στύλιο και γενικό γραμματέα Δημ. Παπαγιαννίδη με το επιχείρημα: «Σε προεκλογική περίοδο είμαστε. Εκλογές έχουμε σύντομα…» (άρα, είναι συμφέρον πολιτικά για τη Νέα Δημοκρατία, το υπονοούμενο).