Δεν ανάβουν τα φλας μόνο πάντα για καλό και ο θαυμασμός καμιά φορά μπορεί να είναι… αρνητικό συναίσθημα κατά βάθος. Αυτό, ακριβώς, έζησε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, που αν και ήταν πρόθυμος να ικανοποιήσει το «αίτημα» μιας κατοίκου να βγουν φωτογραφία, ωστόσο, τελικώς ο θαυμασμός της δεν του βγήκε σε καλό.

 Όλα έγιναν όταν ο κ. Ζέρβας πήγαινε βόλτα στη Νέα Παραλία, φορώντας τη μάσκα του, σύμφωνα και με τις συστάσεις για τον συνωστισμό. Τότε, μία γυναίκα του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία. Ο κ. Ζέρβας όσο και η ίδια έβγαλαν τις μάσκες τους για να απαθανατίσουν τη συνάντηση, με τον δήμαρχο να χαμογελά.

 Και μόλις η φωτογράφιση τελείωσε, αν βέβαια θεωρηθεί ότι βγήκε η φωτογραφία, ο δήμαρχος δέχθηκε ένα «ευχαριστώ» αλλά για τους λάθος λόγους.

 «Ευχαριστώ, ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη», είπε αναπάντεχα η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Πάντως ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος, έβαλε χαμογελώντας τη μάσκα και συνέχισε.

@lubentv Τύπισσα πετσοκόβει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας φώτο #selfie #funny #lubentv #luben #thessaloniki #salonica #Zervas ♬ original sound - Luben