«Θα μου λείψει η καλοσύνη σου, η ευφυΐα σου, η κρίση σου, η ευγενική σου καρδιά. Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, το μόνο βέβαιο. Η ανάμνηση της φιλίας μας θα είναι πάντοτε ζωντανή» αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτησή του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη.

Ο κ. Λοβέρδος δηλώνει συγκλονισμένος για την πρόωρη απώλεια του πολιτικού ο οποίος «υπήρξε ο πολιτικός που στάθηκε στο πλευρό μου πάση δυνάμει σε κάθε στιγμή της πολιτικής μου διαδρομής χωρίς ερωτηματικά, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Λοβέρδου:

«Αντίο Φίλε Δημήτρη Τσιρώνη! Αντίο αδελφέ μου!

Ο θάνατος συγκλονίζει. Δεν είναι όμως πάντοτε όλες οι απώλειες το ίδιο συγκλονιστικές για εκείνους που μένουν πίσω. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν ξεχωριστή και ιδιαίτερη βαρύτητα κατά περίπτωση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθιά οδύνη μου για το θάνατο του Δημήτρη Τσιρώνη. Ο Δημήτρης Τσιρώνης ήταν Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε ο πολιτικός που στάθηκε στο πλευρό μου πάση δυνάμει σε κάθε στιγμή της πολιτικής μου διαδρομής χωρίς ερωτηματικά, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έτσι όπως στέκεται αδερφός σε αδερφό. Ο Δημήτρης Τσιρώνης ήταν για μένα ένας μοναδικός άνθρωπος. Τον αποχαιρετώ με ό,τι πιο θλιμμένο έχει αυτή τη στιγμή ψυχή μου.

Θα μου λείψει η καλοσύνη σου, η ευφυΐα σου, η κρίση σου, η ευγενική σου καρδιά. Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, το μόνο βέβαιο. Η ανάμνηση της φιλίας μας θα είναι πάντοτε ζωντανή. Ήταν τιμή μου η σχέση αυτή.

Τον Σεπτέμβριο οι φίλοι σου, οι σύντροφοι σου θα βρεθούμε στην ιδιαίτερη πατρίδα σου την Άρτα για να κάνουμε το πολιτικό σου μνημόσυνο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην Αλεξία, στα παιδιά σου και σε όσους αφήνεις πίσω σου».