Όλο του το θράσος του εξάντλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους χθεσινούς «διαξιφισμούς» του Γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη και του Πάνου Σκουρλέτη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN TV. Αφού ο Πάνος Σκουρλέτης δεν βρήκε καταλληλότερο επιχείρημα για να αντικρούσει τα όσα του έλεγε ο Παύλος Μαρινάκης για το θέμα των μεταναστών και των παρακολουθήσεων, προσέβαλε βαρύτατα τον Γραμματέα της ΝΔ, λέγοντάς του: «Μιλάς σαν χρυσαυγίτης».

Φυσικά και μια τέτοια δήλωση δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη με τον Παύλο Μαρινάκη να απαντά:

ΠΜ: «Χρυσαυγίτης αν θεωρείτε ότι είμαι εγώ, σας το επιστρέφω, ντροπή σας. Δεν βρίσκατε αίθουσα να δικαστεί η Χρυσή Αυγή και μας λέτε χρυσαυγίτες εσείς, ντροπή σας.»

ΠΣ: «Τοξικότητα και διχασμό, βλέπει ότι χάνουν, περί αυτού πρόκειται.»

ΠΜ: «Εσείς με είπατε χρυσαυγίτη και δεν ντρέπεστε; Που δεν βρίσκατε αίθουσα να δικαστεί η Χρυσή Αυγή; Που ήσασταν μαζί με τη Χρυσή Αυγή, που με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής ρίξατε μια Κυβέρνηση και λέτε εμένα χρυσαγίτη και δεν ντρέπεστε; Έτσι πολιτεύεστε; Αυτή είναι η δημοκρατικότητά σας;»

Η πολιτική αναίδεια του ΣΥΡΙΖΑ όμως, δεν σταμάτησε εκεί, με την «μονταζιέρα» της Κουμουνδούρου να κόβει και να ράβει τις δηλώσεις, διακινώντας fake news, ότι δήθεν ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος εξίσωσε το ΣΥΡΙΖΑ με τη ΧΑ, τα οποία κατέληξαν να κοσμούν και το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών.

Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να επαναλάβει το «σκηνικό» 2012-2015 με λάσπη, τοξικότητα και τη μονταζιέρα να δίνει «ρέστα». Η μεγάλη διαφορά είναι ότι κυβέρνησαν 4,5 χρόνια και η πράξη είχε μεγάλη διαφορα από τις θεωρίες τους.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη


Δείτε όλη τη συνέντευξη