Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα χιουμοριστικό και υποστηρικτικό βίντεο για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ απέναντι στην Τουρκία, με το σύνθημα «Let's go Greece».

Ειδικότερα, οι άνθρωποι της αμερικανικής πρεσβείας στη χώρα μας, θέλοντας να δείξουν την υποστήριξή της στην εθνική μας ομάδα, που αγωνίζεται απόψε στις 21:00 με την Τουρκία, έφτιαξαν ένα βίντεο, στο οποίο αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και όλη την ομάδα.

Το μεγαλείο του Γιάννη στις ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ούτε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες, οι οποίοι ανήρτησαν το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της πρεσβείας στο Twitter, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα «Let's go Greece. Πάμε Ελλάς», με τον πρωταγωνιστή του βίντεο να προσποιείται πως θυμάται ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και στη συνέχεια τον Γιάννη να καρφώνει με εμφατικό τρόπο.

Υπενθυμίζεται πως η επίσημη αγαπημένη υποδέχεται την εθνική ομάδα της Τουρκίας για το τουρνουά «Ακρόπολις» το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με το γήπεδο να είναι ήδη «sold out».