Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.∆., Κατερίνα Μονογυιού είναι πλέον µόνη στη ζωή.

Συγκεκριµένα, δεν είναι πια ζευγάρι µε τον Χάρη Μαριόλη, αφού αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν ξεχωριστούς δρόµους. Μάλιστα, το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς µήνες σε ένα πολύ ήρεµο και αξιοπρεπές κλίµα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν µέχρι και σήµερα καλές σχέσεις.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασµένη µε τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγµατοποίησαν τον θρησκευτικό γάµο τους στη Μύκονο. Μάλιστα, πέρασε µόνη της όλη
τη διαδικασία του διαζυγίου, χωρίς να γνωρίζει κανένας τίποτα, παρά µόνο ο στενός οικογενειακός της κύκλος. Η Κυκλαδίτισσα πολιτικός προτιµάει να µιλάει µόνο για το έργο της και όχι για την προσωπική ζωή της. Γι’ αυτό και µέχρι σήµερα δεν είχε γίνει γνωστός ο χωρισµός της.

Μετά τον χαµό του αδελφού της σε τροχαίο, που συγκλόνισε την κοινή γνώµη, η βουλευτής έχει επιλέξει την εργασιοθεραπεία και είναι απόλυτα αφοσιωµένη στα βουλευτικά καθήκοντά της. Τις ηµέρες που δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο για τα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο µε τα παιδιά του αδελφού της. Η ίδια δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τα ανίψια της και, όπως έχει πει στο παρελθόν, ένα παιδί θα της έδινε ζωή, αν φυσικά της το χάριζε ο Θεός.

Κοινωνικές δράσεις

Το τελευταίο διάστηµα η Κατερίνα Μονογυιού πραγµατοποιεί κοινωνικές δράσεις για την προάσπιση των δικαιωµάτων των γυναικών και των παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγµα αποτελεί η ψήφιση του νέου νόµου για την κρυοσυντήρηση και την υποβοηθούµενη αναπαραγωγή, στην οποία πρωτοστάτησε η βουλευτής. Αλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, η ίδια είχε βρεθεί σε δυσµενή κατάσταση, την οποία είχε χαρακτηρίσει άδικη, όταν προσπάθησε να φυλάξει τα ωάριά της το διάστηµα που ήταν σε διάσταση. Εχοντας πλέον βιωµατική εµπειρία, αποφάσισε να επιλύσει ένα θέµα που ταλάνιζε πολλές γυναίκες στη χώρα µας και απευθύνθηκε στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος αγκάλιασε κατευθείαν τις προτάσεις της.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 3/9