Mια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στο Ηρώδειο, σε ένα μοναδικό μουσικό αφιερώμα στην σπουδαία Μελίνα Μερκούρη.

 Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για άλλη μία φορά βρέθηκε δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» με μία  φιλανθρωπική συναυλία, όπου θύμισε τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη, τραγούδια που είναι γνωστά από τον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι.

Στη φιλανθρωπική συναύλια το «παρών» έδωσαν πολιτικοί, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Νατάσα Παζαΐτη, συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της την Αλίκη και τον Αλέξανδρο
798188
798190
798191
Στις πρώτες θέσεις στο Ηρώδειο βρέθηκε επίσης η πρώην υπουργός και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία συνομίλησε με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη Καραμανλή και φωτογραφήθηκαν μαζί πριν την έναρξη της συναυλίας. Στα στιγμιότυπα που ακολουθούν η Ντόρα Μπακογιάννη ανταλλάσσει θερμό χαιρετισμό με τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή, ενώ αγκαλιάζει τον γιο του Αλέξανδρο. 
798196

798195

798194
Πηγή φωτογραφιών: PapadakisPress