Συνεχίζεται ο θόρυβος με την 56χρονη τετραπληγική, η οποία έχασε την ζωή της, ύστερα από το «κόψιμο» του ρεύματος από την ΔΕΗ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ότι στην άτυχη γυναίκα είχε κοπεί και η σύνταξη.

«Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ της 56χρονης ήταν πλήρως τακτοποιημένοι μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2013, μιλάμε για 1 με 2 μήνες καθυστέρηση το 2014», είπε ο κ. Σταθάκης, ενώ όσον αφορά τη διακοπή της σύνταξης του ΟΓΑ, έκανε λόγο για «τρομερή τραγωδία». «Έπαιρνε σύνταξη από τον ΟΓΑ που δικαιούτο, και διεκόπη για ένα χαρτί, ότι δεν διέκοψε από τα μητρώα του ΟΑΕΕ το ανθοπωλείο που λειτούργησε μόνο για δυο χρόνια. Έπρεπε με χαρτί του ΟΑΕΕ να αποκατασταθεί άμεσα η σύνταξη» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σταθάκης πρόσθεσε για τη ΔΕΗ ότι «υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά μου με όλο το φάκελο, θεωρήθηκε ότι δεν είναι πλήρης για να κατατεθεί για το κοινωνικό τιμολόγιο… Αυτό που προέχει είναι η ΔΕΗ να μας ενημερώσει για την πολιτική αποσύνδεσης του ρεύματος απο διαμερίσματα που είναι πρώτη κατοικία, τις κατευθύνσεις που δίνει η σημερινή διοίκηση για τα νοικοκυριά αυτά» επισήμανε.