Δεν διαψεύδει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας την πληροφορία ότι ο γιος του στο παρελθόν εργαζόταν σε μία από τις περίφημες εταιρείες ασφαλείας που φέρονται να εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Για τη συγκεκριμένη πληροφορία, που διακινείται εδώ και μέρες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Τόσκας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας γνωστοποίησε πως «ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο γιος του έχουν να κρύψουν κάτι», καθώς η χρονική περίοδος που ο ίδιος ασκούσε τα καθήκοντά του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ είναι άσχετη με την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά και την πρόσληψη του γιου του από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, και για τον γιο του, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν σε μία από αυτές τις περίφημες εταιρείες το χρονικό διάστημα 2020-2021 και αποχώρησε, γιατί βρήκε αλλού δουλειά.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, ο γιος του ήταν ένας απλός υπάλληλος, που εργάστηκε σε εταιρεία ασφαλείας πριν ο Νίκος Ανδρουλάκης εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 8/10