Ένα ρετιρέ διαμέρισμα στην Πλατεία Αριστοτέλους -του οποίου μέχρι χθες η αξία του ήταν 1,5 εκατ. ευρώ, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του- με εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στην πόλη και στη θάλασσα και δύο οικόπεδα σε προνομιακές περιοχές, ένα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ένα δεύτερο στο Νέο Ρύσιο, στα ανατολικά. Αυτά είναι τα ακίνητα που ανήκουν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος έχει βάλει πωλητήριο σε όλα από αυτά, δηλώνοντας οικονομική αδυναμία.

Σύμφωνα με το Έθνος, στα παραπάνω προστίθενται και ένα οικόπεδο στον Εύοσμο στα δυτικά, καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στην οικοδομή-στρατηγείο στο κέντρο της αγοράς, στην οδό Φραγγίνη και Βασιλέως Ηρακλείου (Λουλουδάδικα). Εκεί ο Π. Ψωμιάδης διατηρεί και τα γραφεία του κόμματός του «Πατρίδα», ενώ διαθέτει και άλλα διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθούν και κάποια άλλα ακίνητα ιδιοκτησίας της οικογένειας Ψωμιάδη, είτε στη Χαλκιδική είτε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προκαλούνται ερωτηματικά από την ξαφνική απόφαση του "Πανίκα" να βγάλει στο σφυρί όλα αυτά τα ακίνητα, τη στιγμή που λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση