Για τη διαχρονική σχέση του πρωθυπουργού με τον δικηγόρο Σταύρου Παπασταύρου, από τα χρόνια του Κολεγίου Αθηνών, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως αναφέρει η στήλη, οι συμμαθητές κατά καιρούς ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα, ενώ πριν από το καλοκαίρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον Παπασταύρου

Μπορεί μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος να μην εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου, ωστόσο πληροφορίες της στήλης σημειώνουν ότι προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους στον Μητσοτάκη, αφού ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ένας από τους ελάχιστους που συνομιλεί με περισσή άνεση με το «βαθύ κράτος των Βρυξελλών».

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

-Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η σχέση του προέδρου Μητσοτάκη με τον δικηγόρο Σταύρου Παπασταύρου πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο. Όταν οι δύο πήγαιναν στην ίδια τάξη στο Κολέγιο Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι η φιλία των δύο έχει αντέξει όσο λίγες στον χρόνο, που τα φθείρει όλα. Μάλιστα, οι συμμαθητές κατά καιρούς ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα. Πριν από το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον Παπασταύρου, εξέλιξη που είχε προκαλέσει την ενόχληση κάποιων περίεργων τύπων, που αντιδρούν σε ό,τι original, αποθεώνοντας ταυτόχρονα ό,τι λαθραίο κυκλοφορεί στην πιάτσα.

-Όταν κατάλαβαν ότι ο Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να «επιστρατεύσει» τον Παπασταύρου, έσπευσαν να δώσουν ένα παραπολιτικό στην «Καθημερινή», που εργάζεται ένας άλλος συμμαθητής των δύο, ο πολυαγαπημένος μου Ηλίας Μπέλος. Από τότε κύλησε μπόλικο νερό στ’ αυλάκι και μπορεί ο γνωστός δικηγόρος να μην εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου, για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης, ωστόσο όπως μαθαίνω εσχάτως, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους στον Μητσοτάκη. Βλέπετε ο Παπασταύρου είναι ένας από τους ελάχιστους που συνομιλεί με περισσή άνεση με το «βαθύ κράτος των Βρυξελλών». Αυτό άλλωστε τον έφερε δίπλα στον Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος γνώριζε ότι επρόκειτο για ένα (διαχρονικά) σκληρό Μητσοτακικό.-Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η σχέση του προέδρου Μητσοτάκη με τον δικηγόρο Σταύρου Παπασταύρου πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο. Όταν οι δύο πήγαιναν στην ίδια τάξη στο Κολέγιο Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι η φιλία των δύο έχει αντέξει όσο λίγες στον χρόνο, που τα φθείρει όλα. Μάλιστα, οι συμμαθητές κατά καιρούς ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα. Πριν από το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον Παπασταύρου, εξέλιξη που είχε προκαλέσει την ενόχληση κάποιων περίεργων τύπων, που αντιδρούν σε ό,τι original, αποθεώνοντας ταυτόχρονα ό,τι λαθραίο κυκλοφορεί στην πιάτσα.