Με τη νέα σύντροφό του εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη, «Η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα, το «πάρων» έδωσε, βγάζοντας και λόγο για τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα σε σχέση με την ενέργεια, ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Οικονομικών κρατούσε αγκαλιά την Όλγα Νάσση, ενώ το ζευγάρι έδειχνε ιδιαιτέρως ευτυχισμένο.

Ο κ. Τσακαλώτος χώρισε το 2019 από τη σύζυγό του, Χέδερ Ντενίζ Γκίµπσον, ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας και εδώ και καιρό έχει κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Nassi

Η σχέση του πρώην υπουργού Οικονομικών με την πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Νάσση, ξεκίνησε προσεκτικά, όπως άλλωστε και η μετακόμιση του στα Άνω Πατήσια από την Κηφισιά, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ζωή της πρώην συζύγου του και των παιδιών τους.

Ο έρωτας πέφτει στο... Παλέρμο

Ο πρώην υπουργός στις ευρωεκλογές του 2019 ανέλαβε να πάει στην Ηπειρο -από όπου κατάγεται- για να στηρίξει τους υποψηφίους του κόµµατος της Αριστεράς. Εκεί γνώρισε την κ. Νάσση, η οποία γεννήθηκε, έζησε και εργάζεται στην Ιταλία.

Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, η Ολγα Νάσση, ως πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, διοργάνωσε στο Παλέρµο, ένα από τα σύμβολα της «Μεγάλης Ελλάδας», µια εκδήλωση, για να παρουσιάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βιβλίο του µε τίτλο «Η σκληρή δοκιµή της αντίστασης», µια ανάλυση της σηµερινής Ευρώπης και της ελληνικής αντίστασης ενάντια σε ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάµεις.

olga_nassi

Εκεί, απελευθερωµένοι από το στενό κοµµατικό περίγυρο, αποφάσισαν να πάνε παρακάτω και τα πράγµατα πήραν το δρόµο τους.

Από τότε το ζευγάρι κινήθηκε πολύ διακριτικά και ποτέ δεν εμφανίστηκαν δημόσια μαζί. Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία ήταν σε γνωστή ψαροταβέρνα στο παραλιακό µέτωπο της Πρέβεζας, όπου δείπνησαν µε λίγους φίλους, µε θέα τα ιστιοπλοϊκά σκάφη κάτω από το φεγγάρι.
5706668
5706477
5706476
5706475