Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
georgiadis__2_
Παραπολιτικά

Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντησή του στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τον... καπαμά

Αφορμή το σχόλιο καταναλωτή για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη δεύτερη αυτοψία του σε σούπερ μάρκετ για την εφαρμογή του μέτρου, απάντησε στον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για σχόλιο που έκανε σχετικά με το «καλάθι του νοικοκυριού».

«Το "καλάθι" πάει πάρα πολύ καλά. Να το πω λαϊκά, έχει ξεπουλήσει, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του "καλαθιού", που πάει να πει ότι ο κόσμος, παρ' ότι κάποιοι θα ασκήσουν κριτική και θα πουν τον... καπαμά τους, το αγοράζει», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Διότι ωραίο είναι να λέμε κάνα αστείο, κ. Κουτσούμπα, για τον... καπαμά, γιατί τον είδα χθες στον Παπαδάκη που μου έκανε μια ωραία αναφορά τον σεβαστό κ. γ.γ. του ΚΚΕ, αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση, που του αρέσει, τα ράφια στα σούπερ μάρκετ ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα», σημείωσε για το θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί την Πέμπτη το σχόλιο του Δημήτρη Κουτσούμπα στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το «καλάθι του νοικοκυριού» ότι «τα είπε πολύ γλαφυρά στην εκπομπή σας ο καταναλωτής που κάνατε ρεπορτάζ, μάθαμε από τι υλικό είναι φτιαγμένος τελικά ο καπαμάς σχετικά με το καλάθι».

Σημειώνεται πως ο «διάλογος» Γεωργιάδη-Κουτσούμπα ξεκίνησε από την απάντηση που έδωσε ηλικιωμένος καταναλωτής σε ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, πρώτη ημέρα εφαρμογής για το «καλάθι του νοικοκυριού».