Παρά τη γραμμή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά, η στήλη «big mouth» του powergame.gr εκφράζει τη σιγουριά ότι οι κάλπες δεν είναι μακριά. 

Αναλυτικά τι γράφει το «big mouth»:

– Στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Μητσοτάκης στον Χατζηνικολάου για άλλη μια φορά μάς είπε ότι δεν θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Οι πλέον παρατηρητικοί, όμως, εντόπισαν μια μικρή διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχες απαντήσεις που έδινε κατά το παρελθόν. Και η διαφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είπε ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2023, στην ώρα τους».

Απέφυγε δηλαδή να μας ξαναπεί ότι θα γίνουν στις αρχές καλοκαιριού ή στο τέλος της κοινοβουλευτικής θητείας. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω πώς σκέφτεται ο πρόεδρος Κυριάκος. Άλλωστε, επ’ αυτού ειδικεύονται κάτι φοβεροί και τρομεροί τύποι (επί των προεδρικών σκέψεων), όπως για παράδειγμα ο Άκης Σκέρτσος. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορώ να «διαβάσω» το μυαλό του Μητσοτάκη, εντελώς αυθαίρετα εκτιμώ (και μάλιστα) μετά σχετικής βεβαιότητας ότι βρισκόμαστε όσο ποτέ κοντά στις κάλπες.