Στο Μαξίμου βρέθηκε προ ημερών ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος, πέρα από τις υπουργικές του αρμοδιότητες, είναι ο διαχρονικός αναλυτής των δημοσκοπήσεων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σύμφωνα με τη στήλη «big mouth» του powergame.gr, ο Λιβάνιος θα έχει εβδομαδιαία συνεργασία με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, που είναι το πρόσωπο-κλειδί μεταξύ Μαξίμου και Πειραιώς.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η «επιστράτευση» του «γαλάζιου» δημοσκόπου συνδυάζεται με ορισμένες παραγγελίες που δόθηκαν για μια σειρά από δημοσκοπήσεις ανά την επικράτεια, ενώ, όπως διαβάζουμε, η εντολή που έχει δοθεί είναι να παραδοθούν όλες το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Δείτε τι γράφει το big mouth

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου διάβηκε προ ημερών ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος, που, ως γνωστόν (εκτός όλων των άλλων), είναι ο διαχρονικός αναλυτής των δημοσκοπήσεων του προέδρου Μητσοτάκη. Επειδή σε κάθε περίπτωση έχουμε εισέλθει σε προεκλογικό χρόνο, μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να φέρει πιο κοντά του τον ευτραφή υφυπουργό του. Έτσι, εκτός από τη δουλειά που θα κάνει για λογαριασμό του κόμματος στην Πειραιώς, ο Λιβάνιος θα έχει εβδομαδιαία συνεργασία με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, που είναι το πρόσωπο-κλειδί μεταξύ Μαξίμου και Πειραιώς. Η «επιστράτευση» του «γαλάζιου» δημοσκόπου συνδυάζεται, όπως μου λένε, και με κάτι φρέσκες παραγγελίες που δόθηκαν για μια σειρά από δημοσκοπήσεις ανά την επικράτεια. Μάλιστα, αν δεν με παραπληροφορεί η πηγή μου, η εντολή που έχει δοθεί είναι να παραδοθούν όλες το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

! Μια από τις πολλές έρευνες θα διεξαχθεί σε πολύ μεγάλο δείγμα. Ο λόγος; Γιατί (λέει) θέλει ο πρόεδρος Κυριάκος να δει κάποια στοιχεία, προκειμένου να λάβει αποφάσεις πριν από το τέλος του χρόνου. Τι αποφάσεις; Ο Θεός κι η ψυχή του, με δεδομένο ότι για άλλη μια φορά, από την Πάτρα, επανέλαβε ότι θα πάει σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Αυτό, δηλαδή, που επιδιώκουν ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης.