Mια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με την ομιλία που θα απευθύνει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σε εκδήλωση της «Ένωσης Αθέων», διαβάσαμε στην στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ υπενθυμίζει ότι ο κ. Φίλης «καρατομήθηκε» απ’ τη θέση του υπουργού Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε διαμαρτυρηθεί στον Τσίπρα για τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει για κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Ειλικρινά δεν γνώριζα πόσο οργανωμένοι είναι στην Ελλάδα οι συμπολίτες μας που δεν ασπάζονται τα χριστιανικά ιδεώδη και δεν πιστεύουν στον Θεό. Μέχρι που χθες ενημερώθηκα πως υπάρχει «Ένωση Αθέων», η οποία διοργανώνει και εκδηλώσεις υπό την Αιγίδα των Ελληνικών Πανεπιστημίων, όπως το Πάντειο. Εν τω μεταξύ, κεντρικός ομιλητής σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις, που θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου, είναι ο πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο οποίος ως γνωστόν «καρατομήθηκε» απ’ τη θέση αυτήν επειδή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε διαμαρτυρηθεί στον Τσίπρα για τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει για κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία.