Στη μάχη του σταυρού μπαίνει και επίσημα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα.

Ο αγώνας για την εκλογή του ξεκινάει με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει προκειμένου να έρθει σε ακόμη στενότερη επαφή με το εκλογικό του κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Δένδιας προσκάλεσε  μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media τους φίλους και ψηφοφόρους του σε μια χαλαρή συνάντηση σήμερα στις 19:30, στο Γκολφ της Γλυφάδας.

«Σας περιμένουμε για ανταλλαγή ευχών και για να τα πούμε από κοντά», αναφέρει ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης στο μήνυμα-πρόσκληση που απηύθυνε.  Ομολογουμένως, εν αντιθέσει με τους περισσότερους συναδέλφους του, ο Νίκος Δένδιας είναι από τους λίγους υπουργούς που δεν είχαν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία από την περασμένη άνοιξη.

Η απήχηση και η δημοφιλία του ΥΠΕΞ προεξοφλεί πως η σημερινή συνάντηση θα αποτελέσει μία υψηλής δυναμικής εκκίνηση στην εκλογική κούρσα.