Στο Μαξίμου επέστρεψε ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Έρικ Παρκς, ο οποίος ανήκει στον σκληρό πυρήνα της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού

Όπως διαβάζουμε στη στήλη big mouth του powergame.gr, ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος «διαβάζει» στον πρωθυπουργό τις δημοσκοπήσεις και του εισηγείται (ανάμεσα στους πολλούς) να μην προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

Στις εκλογές του ’19 ένα από τα (πολλά) πρόσωπα που εμπιστευόταν ο πρόεδρος Μητσοτάκης ήταν ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Έρικ Παρκς. Για όσους αγνοούν τον άνδρα, πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς ανθρώπους του πρωθυπουργού σε επίπεδο επικοινωνιακής ομάδας.

Τους πρώτους μήνες της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης ο Παρκς αποφάσισε να ιδιωτεύσει, εγκαταλείποντας (με την καλή έννοια του όρου) τον Μητσοτάκη. Η «εγκατάλειψη» διήρκεσε ελάχιστο χρόνο, αφού εδώ και έξι (περίπου) μήνες ο Έρικ ανήκει και πάλι στον σκληρό πυρήνα των προσώπων που «ακούει» ο πρόεδρος Κυριάκος.

Συγκεκριμένα, είναι αυτός που «διαβάζει» στον πρωθυπουργό τις δημοσκοπήσεις και που του εισηγείται (ανάμεσα στους πολλούς) να μην προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές. Όσο κι αν φαντάζει υπερβολικό, η άποψη του Παρκς έχει βαρύνουσα σημασία στις τελικές αποφάσεις του προέδρου της κυβέρνησης.