O Σταύρος Παπασταύρου αποτελεί, όπως αποκαλύπτει η στήλη big mouth του powergame.gr, το πρόσωπο που συνδέει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, αφού απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και των δύο πολιτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, μέχρι πρότινος ο «σύνδεσμος» μεταξύ Μητσοτάκη και Μεσσήνιου ήταν ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth 

Στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οικία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο φίλος μου ο Σταύρος Παπασταύρου. Και θα μου πείτε γιατί μας το λες, αφού μόνο είδηση δεν αποτελεί η παρουσία του γνωστού δικηγόρου στο σπίτι του Μεσσήνιου πολιτικού. Αν σας έλεγα ότι δεν έχετε δίκιο, απλά θα σας κορόιδευα. Γι’ αυτό, λοιπόν, πηγαίνω στο «ψητό». Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Μέχρι πρότινος ο «σύνδεσμος» ανάμεσα στους Μητσοτάκη και Σαμαρά ήταν ο παλιός διευθυντής του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού πλέον ο άνθρωπος που συνδέει τους δύο άνδρες είναι ο Σταύρος Παπασταύρου, ένα πρόσωπο που τιμούν, μα κυρίως εμπιστεύονται και οι δύο.