Στις επερχόμενες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της στήλης «big mouth» του powergame.gr. 

Όπως γράφει η στήλη, τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. θα τις «επιμεληθεί» προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όσοι είχαν σχέση με παράκεντρα πέριξ της Κατεχάκη θα «ταξιδέψουν». Παράλληλα, σχολιάζει ότι η ανανέωση της θητείας του ΑΓΕΕΘΑ, εκτός από τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, απογοήτευσε και τον Λαβράνο, ο οποίος ονειρευόταν να γίνει (λέει) «νέος Βαρδινογιάννης». 

Αναλυτικά τι αναφέρει το «big mouth» 

Ανανεώθηκε, όπως σας είχα προαναγγείλει, η θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, εξέλιξη που, εκτός από τον υπουργό Παναγιωτόπουλο, μαθαίνω ότι απογοήτευσε και κάποιον (λέει) Λαβράνο. Αυτόν τον τύπο που ονειρευόταν να γίνει (λέει) «νέος Βαρδινογιάννης» και που τώρα παλεύει μήπως και γλιτώσει τη φυλακή. Ο Λαβράνος, που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν είχε καλές σχέσεις με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, χθες ηττήθηκε κανονικά και με τον νόμο. Όμως δεν ήταν ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία ήττα του Λαβράνου, αφού, όπως μαθαίνω, κατά τις επικείμενες κρίσεις στην Αστυνομία αναμένεται να χάσει όλα τα πρωτοπαλίκαρα που είχε βολέψει από την εποχή που ήταν υπουργός ο Τόσκας. Επειδή, λοιπόν, τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ θα τις «επιμεληθεί» προσωπικά ο πρόεδρος Μητσοτάκης, για ένα να είστε βέβαιοι και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι θα «ταξιδέψουν» όσοι είχαν σχέση με παράκεντρα πέριξ της Κατεχάκη.