Ικανοποίηση επικρατεί σε Μαξίµου και Πειραιώς για την απήχηση της εκδήλωσης σχετικά µε τον ψηφιακό µετασχηµατισµό της χώρας, µε κεντρικό οµιλητή τον αρµόδιο υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Οι εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της κοµµατικής ηγεσίας θα συνεχιστούν το αµέσως επόµενο διάστηµα, µε τη σκυτάλη να παίρνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, η υφυπουργός για την Ψυχική Υγεία, Ζωή Ράπτη, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, και η αντιδήµαρχος και υποψήφια στην Α’ Αθηνών Αννα Ροκοφύλλου, οι οποίοι θα µιλήσουν σε εκδήλωση για τις πολιτικές κατά της βίας. Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος ∆ένδιας, θα κληθεί να δώσει το στίγµα της βελτίωσης της διεθνούς εικόνας και της θέσης της Ελλάδας σε διπλωµατικό επίπεδο και όχι µόνο.

Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της οδηγίας που έδωσε ο πρωθυπουργός την περασµένη εβδοµάδα, κατά τη διάρκεια της διευρυµένης σύσκεψης κορυφής που πραγµατοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίµου, παρουσία του συνόλου των στενών του συνεργατών, για την ανάληψη άµεσων πρωτοβουλιών, στην κατεύθυνση της ανάδειξης του κυβερνητικού έργου.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 14/1