Aπολύτως αναμενόμενη θεωρήθηκε από τους παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήμ η ανάληψη των καθηκόντων του «στρατηγού» των επικείμενων εκλογών για λογαριασμό της Ν.Δ. από τον Γιάννη Μπρατάκο, καθώς ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στη στήλη big mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δώσει τα… κλειδιά του… μαγαζιού στον Γιάννη Μπρατάκο και τον Παύλο Μαρινάκη, προκειμένου να οργανώσουν τον κομματικό στρατό εν όψει των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Αναλυτικά τι γράφει το δημοσίευμα 

Στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο έπεσε ο κλήρος της ανάληψης των καθηκόντων του «στρατηγού» των επικείμενων εκλογών για λογαριασμό της Ν.Δ. Για τους παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήμ θεωρείται απολύτως αναμενόμενη η συγκεκριμένη εξέλιξη. Άλλωστε, ο πρόεδρος Μητσοτάκης έχει δείξει εμπράκτως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μπρατάκου. Εδώ που τα λέμε, δεν θα μπορούσε να γίνει και άλλη επιλογή, από τη στιγμή που ο τελευταίος, εκτός από τον ρόλο που ανέλαβε εν μέσω θέρους δίπλα στον πρωθυπουργό, μαζί με τον «γαλάζιο» γραμματέα Παύλο Μαρινάκη, είχε καταφέρει να ξαραχνιάσει τα κομματικά γραφεία. Τη δουλειά που έχουν κάνει οι δύο άνδρες τη γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα ο πρόεδρος Κυριάκος. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τους δώσει τα… κλειδιά του… μαγαζιού, προκειμένου να οργανώσουν τον κομματικό στρατό εν όψει των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.