Ειληµµένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση της «γαλάζιας» βουλευτίνας Γεωργίας Μαρτίνου να µην είναι εκ νέου υποψήφια στις επόµενες βουλευτικές εκλογές. Για πρώτη φορά σύµφωνος µε την απόφαση της θυγατέρας του φέρεται ότι είναι και ο πατέρας της, εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει σηµαντικό έργο στην ευρύτερη περιφέρεια του Υπολοίπου.

Για να ακριβολογώ, σε πολλές περιπτώσεις έχει υποκαταστήσει, µε την καλή έννοια, µε την αποτελεσµατικότητά του τη δυσλειτουργία του κρατικού µηχανισµού. Η απόφαση της «γαλάζιας» βουλευτίνας σε καµία περίπτωση δεν συνδέεται µε δυσαρέσκεια ή οτιδήποτε άλλο.

Απεναντίας, τα κριτήρια είναι άκρως προσωπικά και σχετίζονται µε ένα πολύ σηµαντικό κεφάλαιο που έχει ανοίξει εδώ και δύο-τρία χρόνια στη ζωή της Γεωργίας Μαρτίνου. Και επειδή έχει µεγαλώσει σε µια οικογένεια που έχει µάθει να βάζει προτεραιότητες, προφανώς έπειτα από ώριµη σκέψη έκρινε ότι σε αυτήν τη φάση πρέπει να προτάξει αυτό που, εκτός των άλλων, την κάνει ευτυχισµένη ως άτοµο.

Πάντως, πρέπει να σας πω ότι στο Υπόλοιπο ήδη δήµαρχοι και ιεράρχες έχουν βάλει τα κλάµατα!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 21/1