Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος Τσίπρας, εδώ και κάµποσο καιρό, εγκατέλειψε τους πειραµατισµούς µε τους Βερναρδάκηδες και τους άλλους δηµοσκόπους της απόλυτης συµφοράς και πλέον ξεκίνησε συνεργασία µε τον παλιό Νεοδηµοκράτη, ιδιοκτήτη της MRB, ∆ηµήτρη Μαύρο.

Οπως επίσης είναι γνωστό ότι η συγκεκριµένη (καλή και παλιά) δηµοσκοπική εταιρεία σε πρόσφατη έρευνα έδειξε µειωµένο κατά πολύ το προβάδισµα της Ν.∆. και του Μητσοτάκη. ∆εν θέλω να πιστέψω (και δεν πιστεύω) απολύτως τίποτα από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστηµα στην τρισάθλια πιάτσα µας. Και δεν πιστεύω, γιατί γνωρίζω τη διαχρονική αξιοπιστία της MRB (για την οποία µιλάει σήµερα στον Κατσίγιαννη και ο Γιάννης Λούλης, που υπήρξε κι αυτός σύµβουλος του Τσίπρα), την οποία σε καµία περίπτωση δεν θα έθετε σε «συστηµικό κίνδυνο» ο ∆ηµήτρης Μαύρος.

Οµως, δεν σας κρύβω ότι επίσης γνωρίζω, και δη από πρώτο χέρι, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ενθουσιασµένος (και δεν το κρύβει) µε τις αναλύσεις που του κάνει ο Μister MRB. Λογικό, αφού, όπως και να το κάνουµε, κάτι παραπάνω γνωρίζει ο Μαύρος από τον δηµοσκόπο της Vox Pop, της εταιρείας που διενεργούσε έρευνες µόνο και µόνο για να βγάζει πρώτο µε διαφορά τον Τσίπρα, µήπως του φτιάξει το κέφι.

Δημοσιεύθηκε στα Παραπολιτικά το Σάββατο 4/2