Βγήκε χθες ο Κούλογλου και είπε ότι κάποιοι προφανώς από τους συνεργάτες του τέως προέδρου Τσίπρα απέφευγαν µέχρι και να του δείξουν τις «κακές» δηµοσκοπήσεις. Την ίδια (σχεδόν) ώρα, ο δηµοσιογραφικός ογκόλιθος της Αριστεράς (και τέως Προόδου) Θανάσης Καρτερός έγραφε κάτι αναλύσεις που το µόνο που προσέφεραν ήταν να φτιάξουν το κέφι του Αλέξη. Επί της ουσίας, υπήρχε ένα συντονισµένο και διαχρονικό, όπως προκύπτει, σχέδιο παραµυθιάσµατος του αρχηγού.

Ουδείς έλεγε την αλήθεια, ακόµα κι αυτός ο φοβερός και τροµερός Μιχάλη Καλογήρου, που έσκασε σαν καρπούζι, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένας τύπος που έκανε καλή συντροφιά στον τέως.

Ο τελευταίος όµως που παραµύθιασε, και µάλιστα επ’ αµοιβή, τον Τσίπρα ήταν το αφεντικό της MRB, ∆ηµήτρης Μαύρος, ο οποίος, εκτός του ότι τον έπεισε πως η διαγραφή Πολάκη θα ήταν καταστροφική (εκλογικά) για τον ΣΥΡΙΖΑ, µέχρι και το Σάββατο προ των πρώτων εκλογών τον διαβεβαίωνε για µία ήττα στα όρια του στατιστικού λάθους. Τελικά ήταν θρίαµβος το 18%, αφού θα µπορούσε να πάει και χειρότερα µε κάτι τέτοιους συµβούλους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» 1/7