Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πως η Δ. Λιάνη-Παπανδρέου σκοπεύει να ιδρύσει «πατριωτικό» κόμμα με επίκεντρο τις ιδεολογικές παρακαταθήκες του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, οφείλω να κάνω δύο επισημάνσεις, έτσι όπως μου τις μετέφεραν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Πρώτον, πως η Δ. Λιάνη-Παπανδρέου είναι δύσκολο να είναι συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία, καταπώς θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Ανδρέας, διότι συνήθως δεν ξυπνά πολύ νωρίς το πρωί.

Δεύτερον, πως πίσω απ’ όλη αυτή τη συζήτηση που αναπτύχθηκε φέρεται να έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Αχαΐας, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος στην πορεία προσχώρησε σε κεντροδεξιούς σχηματισμούς ή και πιο ακραίους. Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, φίλος εδώ και πολλά χρόνια της Δήμητρας, προσπαθεί να την ψήσει και να την πείσει να προχωρήσει στην ίδρυση ενός πολιτικού πατριωτικού φορέα. Τώρα, αν ευθύνεται και για τα σενάρια που είδαμε χθες να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εδώ είμαστε να μας δώσει μια εξήγηση για το εάν έβαλε το χέρι του ή όχι, προκειμένου να καταγραφούν ως αληθοφανή…!!!

Από την εφημερίδα Απογευματινή / Στήλη Αλάτι & Πιπέρι του Γιώργου Κατσίγιαννη