Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των κομματικών στελεχών ανά την χώρα, αλλά και των εργαζομένων της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο λόγος για την νέα Γραμματέα Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Τασούλα Χατζηδάκη, η οποία επιδεικνύει εργατικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις της και τα καθήκοντα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο Κίνημα, η Τασούλα Χατζηδάκη δεν ήρθε ουρανοκατέβατη στο ΠΑΣΟΚ, ούτε θεωρείται «κηπουρός». Είναι ΠΑΣΟΚ από τα γεννοφάσκια της σχεδόν και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μακρά κομματική διαδρομή.

Τα πρώτα ενεργά πολιτικά της βήματα έγιναν μέσα από την ΠΑΣΠ Κοζάνης, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Επί πολλά συναπτά έτη υπήρξε υπεύθυνη οργανωτικού του γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου, θέση που της έδωσε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με πολλά στελέχη ανά την Ελλάδα και έτσι να αποκτήσει καλή γνώση της πασοκικής ανθρωπογεωγραφίας.

«Άρα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», όπως αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα, που το πιστώνουν θετικά στον Νίκο Ανδρουλάκη.