Για τα καλά σε προεκλογικό mood µπαίνουν οι βουλευτές της Ν.∆. και οι έχοντες πάρει το «πράσινο φως» για τη συµµετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόµµατος ενόψει των εθνικών εκλογών.

Στα µέσα της εβδοµάδας, είτε οι ίδιοι είτε οι στενοί τους συνεργάτες, κατόπιν σχετικού προσκλητηρίου της ηγεσίας της Πειραιώς και του Παύλου Μαρινάκη, έσπευσαν στο «γαλάζιο» κοµµατικό στρατηγείο προκειµένου να ενηµερωθούν για ό,τι αφορά την επικοινωνιακή τακτική του Μαξίµου και την ανάλυση της επικαιρότητας. Στόχος δεν είναι άλλος από την αποτελεσµατική υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου και την άρτια ανάδειξη των θέσεων της Νέας ∆ηµοκρατίας.

Οι περιστάσεις αυτές θα λαµβάνουν χώρα στο εξής σε εβδοµαδιαία βάση, ενώ στην πρώτη εξ αυτών έδωσαν το στίγµα τους ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.∆., Νίκος Ρωµανός, ο γραµµατέας Στρατηγικού Σχεδιασµού, Βασίλης Φεύγας, και ο σύµβουλος Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Ερικ Παρκς. Στην οµάδα αυτή θα προστίθενται ανάλογα µε την περίπτωση και άλλα στελέχη, αρχής γενοµένης από την ερχόµενη εβδοµάδα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόµου.

Φυσικά, προϊόντος του χρόνου και µε την ανακοίνωση και των υπόλοιπων υποψηφιοτήτων, η εν λόγω ενηµέρωση θα περιλαµβάνει το σύνολο των υποψηφίων της Νέας ∆ηµοκρατίας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/2