Εντάξει, καλή είναι η κριτική στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, επειδή μια νεαρή υπάλληλος από τη γραμματεία της οργάνωσης τηλεφώνησε κατά λάθος σε οικείο πρόσωπο του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου για να τον προσκαλέσει στο συνέδριο της συνδικαλιστικής οργάνωσης, που ξεκίνησε χθες στο Καβούρι.

Υπήρχε, όμως, λόγος το «συγγενικό» πρόσωπο του Μανώλη Γλέζου να «βγάλει στη σέντρα» τη νεαρή υπάλληλο μόνο και μόνο για να κάνει... την αντιπολιτευτική του λεζάντα εναντίον της διοίκησης της ΓΣΕΕ; Δεν σκέφτηκε πως η κοπέλα αυτή, που εντωμεταξύ ζήτησε και χίλια συγνώμη για το λάθος της, μπορεί να έχανε τη θέση της ή να άκουγε για τα εξ αμάξης; Που σίγουρα θα τη «μάλωσαν» οι εργοδότες της.

Γιατί εδώ, αγαπητοί αναγνώστες, πρόκειται για καραμπινάτη κατάδοση ενός εργαζομένου από μαρτυριάρηδες αριστερούς, που υποτίθεται αγωνίζονται για τους «μεροκαματιάρηδες» της χώρας και υπερασπίζονται τους εργαζομένους. Δεν μπορεί η Αριστερά στην τραγωδία των Τεμπών να μην υπολογίζει ως «θανάσιμο» το λάθος του σταθμάρχη, αλλά να δίνει στεγνά στη δημόσια σφαίρα για λοιδορία και κράξιμο μια απλή εργαζομένη, που πήρε κατά λάθος ένα τηλέφωνο.

Σύντροφοι, ειδικά εκεί στην «Αυγή», που εξοργιστήκατε με το συμβάν, καλό θα είναι να δείτε και αυτή τη διάσταση. 

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/3