Για τις δημόσιες εμφανίσεις του Άκη Σκέρτσου, που έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. στον δρόμο προς τις διπλές κάλπες. 

Η στήλη big mouth παρατηρεί ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού άρχισε να «γράφει» χιλιόμετρα, καθώς λόγω του πόστου που αναμένεται να αναλάβει επιβάλλεται να αποκτήσει εμπειρία. 

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth για τον Άκη Σκέρτσο 

Eκεί που ο συναγωνιστής Άκης Σκέρτσος απέφευγε τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, εσχάτως τον βλέπω να κάνει ντεμαράζ, βγαίνοντας πιο συχνά ακόμη και από τον φίλο μου τον Άδωνι. Καλά, υπερβάλλω, γιατί τον τελευταίο δεν μπορεί να τον περάσει σε εμφανίσεις ούτε ο σύγχρονος Κεντέρης της τηλεόρασης. Εν προκειμένω, το θέμα δεν είναι η σύγκριση του Σκέρτσου με τον Άδωνι, αλλά το γεγονός ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού άρχισε να «γράφει» χιλιόμετρα. Προχθές ήταν στον ΑΝΤ1, χθες στον Real και έπεται συνέχεια. Βλέπετε, ο υπουργός Άκης επιβάλλεται να αποκτήσει εμπειρία, αφού από τα τέλη του επόμενου μήνα θα είναι το πρόσωπο που θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη Ν.Δ. στα Μέσα Ενημέρωσης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Σκέρτσος θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της «γαλάζιας» παράταξης στον δρόμο προς τις διπλές κάλπες.