Είναι αλήθεια ότι πρόσωπα όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη ή ακόµα και ο γραµµατέας της Ν∆, Παύλος Μαρινάκης, έχουν σηκώσει το µεγαλύτερο βάρος της εκπροσώπησης των κυβερνητικών θέσεων στα κανάλια αυτό το εξαιρετικά δύσκολο για την κοινωνία διάστηµα, µετά το δυστύχηµα των Τεµπών.

Ως εκ τούτου, η όποια κριτική ακούγεται ακόµα και εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου για συγκεκριµένες ατάκες ή τοποθετήσεις τους θα πρέπει -εσωτερικά τουλάχιστον- να προσµετράται σε συνάρτηση µε τον κοµµατικό πατριωτισµό που επιδεικνύουν. Επειδή όµως πολλά ακούστηκαν περί δηµοφιλέστερων που έµειναν στην... απέξω, δεν µπορεί να µην υπενθυµιστεί ότι από τη στιγµή που κυκλοφόρησε η λίστα µε τους καταλληλότερους αναφορικά µε την παρουσία στα τηλεοπτικά πάνελ βγήκαν και µίλησαν (λιγότερο βεβαίως από τους προαναφερθέντες και όντας ιδιαιτέρως επιλεκτικοί) τόσο ο Πιερρακάκης όσο και ο Κικίλιας, που βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Κατά πόδας ακολούθησε ο Θεοδωρικάκος, αν και ο ίδιος θα µπορούσε να είναι πολύ πιο ενεργός µετά την αποποµπή και του αρχηγού της Αστυνοµίας. Οσο για τον... δηµοφιλέστερο των δηµοφιλέστερων, Νίκο ∆ένδια, όποιος τον έβαλε στη σχετική εξίσωση είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου. Μια µατιά στο πρόγραµµά του και στη σοβαρότητα των επαφών του εκτός συνόρων αρκεί για να δοθούν όλες οι απαντήσεις...

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 24/3