Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Κυκλάδων θα είναι η αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, η οποία πρόσφατα έγινε διάσημη μέσα από μια εξαιρετικά δυσάρεστη υπόθεση.

Άγνωστοι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο «μονταρισμένες» φωτογραφίες της με τίτλο «δείτε τη hot αντιδήμαρχο γυμνή». Η ίδια απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που τη διέσυραν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο, στέλνοντας φωτογραφίες της, προϊόν μοντάζ σύμφωνα με την ίδια, σε σέξι πόζες και καυτές ιδιωτικές στιγμές.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε εικόνα εάν οι «δράστες» εντοπίστηκαν, αλλά σίγουρα ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που αφορά πλέον σε πολιτικό πρόσωπο της πρώτης γραμμής δεν πρέπει να μείνει ανεξιχνίαστο.

Σημειωτέον δε, πως η περίπτωσή της χαρακτηρίζεται ως «μεταγραφή» από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως προέρχεται από τη «γαλάζια» παράταξη.

Ήδη μαζί της έχει επικοινωνήσει τόσο ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, όσο και ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων της Χαριλάου Τρικούπη, Βαγγέλης Αργύρης. Επισήμως η υποψηφιότητά της θα ανακοινωθεί μαζί με τα ψηφοδέλτια και άλλων εκλογικών περιφερειών που δεν είχαν κλείσει το προηγούμενο διάστημα.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 31/3