Στο ακριτικό Νευροκόπι βρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης του για τον εορτασμό της Επετείου της Μάχης των Οχυρών Λίσσε.

Μαζί με τον βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπλούχο, «ξέκλεψαν» λίγο χρόνο από το σφιχτό τους πρόγραμμα και τριγύρισαν στην αγορά, μπήκαν στα καφενεία των χωριών, συνομίλησαν με ακρίτες.

«Ρε σύ… τώρα που σε βλέπω από κοντά, είσαι πολύ καλύτερος από την τηλεόραση» φώναξε στον Χαρδαλιά ο κυρ Νίκος και τον κάλεσε να πιεί μαζί με τον γιατρό – βουλευτή της Δράμας, ένα τσιπουράκι με την παρέα του.

«Να έρχεστε πιο συχνά στα μέρη μας, για να βλέπετε πως ζούμε και να μεταφέρετε στην Αθήνα τα προβλήματα μας» είπαν στον υφυπουργό κάποιοι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου, για να εισπράξουν την σύμφωνη γνώμη του.
____________2_

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Κωνσταντίνος Μπλούχος συναντήθηκαν επίσης με τον νέο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Δωρόθεο, ο οποίος με μεγάλη χαρά έδωσε τις πατρικές του συμβουλές στον ΥΕΘΑ και τον βουλευτή της ΝΔ.

Στο γραφείο του Μητροπολίτη Δράμας συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και δέχτηκαν με χαρά τα πνευματικά δώρα, ενός σοφού ανθρώπου.
_____________1__1_
Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ φιλική – χωρίς πολιτικές και κομματικές αναφορές - και χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη των δύο πολιτικών να ακούσουν καθαρές κουβέντες από έναν φωτισμένο ιεράρχη.