Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα και θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή «Happy Day» διέψευσε ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης και frontman του συγκροτήματος Melisses σκέφτεται να πολιτευτεί.

«Συνομίλησα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση ούτε πρόταση ούτε ως ενδεχόμενο στο μυαλό του Χρήστου Μάστορα. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι αν και καλλιτέχνης, έχει κοινωνικές ευαισθησίες, έχει λέγειν και πολιτικές ανησυχίες. Γι’ αυτό και τον είχε δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και αυτές οι συναντήσεις και μία επικοινωνία, κοινωνική που μπορεί να έχουν, να έκανε κάποιους να θεωρούν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε ως ενδεχόμενο ούτε έχει συζητηθεί ούτε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά καθόλου. Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει, ούτε καν θέλει να αφήσει να συζητιέται το όνομά του έτσι», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως το 2021 ο Χρήστος Μάστορας είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θέμα της συνάντησης ήταν η καταβολή των συντάξεων στους Βορειοηπειρώτες, ύστερα από οργισμένη επιστολή που είχε στείλει ο τραγουδιστής. Για την επίλυση του θέματος είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός πως θα διορθωθεί, πράγμα που έγινε το 2022.