Αναταραχή και σοβαρό ζήτημα θα προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ μια αποκάλυψη που αναμένεται να βγει αύριο στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πρόκειται για ένα θέμα που θα δώσει νέα διάσταση στις αποκαλύψεις του τελευταίου διαστήματος, που συνδέονται με τις τουριστικές δραστηριότητες της οικογένειας Ραγκούση στην Πάρο, και θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

– Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει σοβαρό ζήτημα στον ΣΥΡΙΖΑ πληροφορούμαι ότι θα γίνει αύριο από την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Μιλάμε για ένα θέμα που θα δώσει νέα διάσταση στις αποκαλύψεις του τελευταίου διαστήματος, που συνδέονται με τις τουριστικές δραστηριότητες της οικογένειας Ραγκούση στην Πάρο. Από τα λίγα που κατάφερα να μάθω, πρόκειται για μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και η οποία θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρόεδρο Τσίπρα, αφού «χτυπά» στο μαλακό υπογάστριο των όσων πρεσβεύει διαχρονικά τόσο η παλιά όσο και η νέα Αριστερά.

! Ανησυχία έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που «έτρεξαν» αυτήν την εβδομάδα. Προφανώς ο πρόεδρος Τσίπρας εκτιμούσε ότι θα πήγαιναν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αμ δε…