Η «βόμβα» της αποχώρησης της Ειρήνης Αγαθοπούλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός της έχει το δικό της παρασκήνιο.

Ειδικότερα, πολλοί είναι αυτοί που απόρρησαν με την εν λόγω απόφαση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έθεσε όρους για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού έτερου υποψηφίου, ο οποίος εμφανίζει έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση της κ. Αγαθοπούλου σχετίζεται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -  ΠΣ στο Κιλκίς του Παύλου Τονικίδη, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού.

Ποιος είναι ο Παύλος Τονικίδης - Οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Παύλος Τονικίδης είναι πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η υποψηφιότητα του οποίου στο νομό με το ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αποτέλεσε την αιτία ή την αφορμή για την αποχώρηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Τονικίδης, ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2019 στο Κιλκίς με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως θα δείτε παρακάτω, οι πληροφορίες που τον έφεραν να έχει στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη, επιβεβαιώνονται.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Παύλος Τονικίδης διαθέτει διαχρονικές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, καθώς η σχέση τους κρατάει  από το 2014 -τουλάχιστον-, όπου ο Σαββίδης είχε παραστεί στο εκλογικό κέντρο του τότε υποψηφίου δημάρχου Κιλκισίου.