Το υποτιθέµενο πλήρες πρόγραµµα µε όλες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και µάλιστα σε έντυπη µορφή, κυκλοφόρησε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόµµατος, την περασµένη Κυριακή.

Πλην όµως στο τέλος της διαδικασίας ανακοινώθηκε πως αυτό ήταν ένα «σχέδιο», που… θα έρθει συντόµως προς έγκριση. Η αλήθεια είναι όµως, όπως µεταφέρουν στο «Secret» πηγές από την Κουµουνδούρου, πως το µάζεψαν άρον-άρον όταν είδαν ότι υπήρχαν αντιδράσεις -κυρίως από την οµάδα των «53+»- για επιµέρους εξαγγελίες.

Μιλάµε για τόσο καλά... επεξεργασµένο και µελετηµένο πρόγραµµα. Και αν προσθέσει κανείς σε αυτό και τις παραιτήσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώθηκαν την ίδια ηµέρα στην ίδια συνεδρίαση της Κ.Ε., αντιλαµβάνεται ότι κάποιος δεν είχε οργανώσει καλά την εν λόγω συνεδρίαση και τις επιµέρους ανακοινώσεις, όπως ψιθυρίζεται στην Κουµουνδούρου.

Οι παραιτήσεις αφορούν τη βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία από το βήµα της Κ.Ε. παραιτήθηκε από υποψήφια βουλευτής, και την Ιωάννα Κοντούλη, που σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι δεν θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τοµέα µε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 15/4