Στο «Μetropolitan» βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Νίκος Ανδρουλάκης για προγραµµατισµένες εξετάσεις στο λαβωµένο του πόδι.

Βλέπετε, οι αυξηµένες ανάγκες, σε συνδυασµό µε τη σοβαρότητα του παλαιού του τραυµατισµού, απαιτούν εγρήγορση και τακτικό έλεγχο. Εξάλλου, µε δεδοµένο ότι το αµέσως επόµενο διάστηµα θα κορυφωθεί η προεκλογική εκστρατεία της Χαριλάου Τρικούπη και κατ’ επέκταση οι εξορµήσεις του ανά την ελληνική περιφέρεια, θα έπρεπε να εξασφαλιστεί ότι θα µπορεί να διατηρηθεί σε... φουλ φόρµα.

Ο ίδιος πάντως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ, αν και βρισκόµαστε σε προεκλογική περίοδο, µε υψηλές εντάσεις, ουδείς από το προσωπικό µπήκε στη διαδικασία να τον ρωτήσει για τα πολιτικά. Απαντες, ωστόσο, του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία»... Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο, τώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στρέφει την προσοχή του στην ακύρωση της όποιας δυναµικής έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, και δη στον Νοµό Χανίων, η ολική επαναφορά (ή, καλύτερα, το άρον-άρον πισωγύρισµα) Πολάκη στα ψηφοδέλτια της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι τώρα, πάντως, κάθε άλλο παρά σοβαρές διαφοροποιήσεις καταγράφονται σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που καθιστά αισιόδοξο τον Νίκο Ανδρουλάκη για τις επιδόσεις του άλλοτε κραταιού Κινήµατος στη γενέτειρά του. Οσο για τη Ν.∆., η εξίσωση αυτή δεν φαίνεται να την επηρεάζει µε κανέναν τρόπο...

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 15/4