Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήηθηκε εκδήλωση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, την περασμένη Παρασκευή στο αμφιθέατρο του κτιρίου της ΔΕΥΑΛ για τις νέες και τους νέους της Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι ευκαιρίες, η πρόοδος και οι προοπτικές της νέας γενιάς στην Ελλάδα.

MG_0384
Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις πολιτικές που έχει αναπτύξει η Κυβέρνηση, οι οποίες δίνουν έμφαση στους νέους ανθρώπους.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε σε έργα που υλοποιούνται ή δρομολογήθηκαν στη Φθιώτιδα και τα οποία συμβάλλουν, ώστε ο τόπος μας να ανέβει πιο ψηλά και η Φθιώτιδα να αλλάξει σελίδα και να πάει ακόμη πιο μακριά.

Έργα, όπως είναι η Νέα πτέρυγα Ακτινοθεραπείας και Χημειοθεραπείας και αναμόρφωση του ΤΕΠ στο ΓΝΛ, η κατασκευή πανεπιστημιακών κτιριακών υποδομών και φοιτητικών εστιών στη Λαμία, η ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στη Λαμία, η αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, των ιαματικών μας πηγών και του ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών.
IMG_3825
MG_4334

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήραν νέες και νέοι της περιοχές, αγρότες, επιχειρηματίες, φοιτητές και εργαζόμενοι, που αναφέρθηκαν στις δυνατότητες που έχουν ήδη δημιουργηθεί, αλλά και σε περαιτέρω πρωτοβουλίες που θα ήθελαν να αναληφθούν, ώστε η Φθιώτιδα να πρωταγωνιστήσει.
MG_4072
MG_4166

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε όλες τις νέες και τους νέους της Φθιώτιδας να στηρίξουν τον αγώνα για την περαιτέρω ανάταξη της χώρας και της περιοχής μας.
MG_4291

Φωτογραφίες: www.fonografos.net