Στην μάχη του σταυρού στον Νότιο Τομέα της Αθήνας ρίχνεται η Άννα Καραμανλή, ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. 

Σε ανάρτησή της για την υποψηφιότητά της στις προσεχείς εκλογές η Άννα Καραμανλή αναφέρει: «Να δώσουμε νέα ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με οδηγό τα επιτεύγματα της κυβερνητικής της θητείας και το πρόγραμμά της για να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά. Για αυτούς τους στόχους θέλω να συνεχίσω να μάχομαι. Όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, που με αγκαλιάσατε με την εμπιστοσύνη σας και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Ως Βουλευτής προσπάθησα με συνέπεια να μεταφέρω τις δικές σας σκέψεις, τις δικές σας αγωνίες».

Το μήνυμα της Άννας Καραμανλή για τις εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες καλούμαστε να λάβουμε μία καίρια απόφαση: να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια μια Ελλάδα που αναπτύσσεται, που ευημερεί, που τολμά σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που σέβεται τους πολίτες και τους κάνει να αισθάνονται σιγουριά και υπερηφάνεια.
Να δώσουμε νέα ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με οδηγό τα επιτεύγματα της κυβερνητικής της θητείας και το πρόγραμμά της για να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά.

Για αυτούς τους στόχους θέλω να συνεχίσω να μάχομαι.

Όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, που με αγκαλιάσατε με την εμπιστοσύνη σας και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Ως Βουλευτής προσπάθησα με συνέπεια να μεταφέρω τις δικές σας σκέψεις, τις δικές σας αγωνίες.

Γιατί τις ζω και εγώ, τις μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί είμαι κομμάτι της κοινωνίας. Από αυτήν προέρχομαι και σε αυτή λογοδοτώ.
Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας ζητώ να πορευτούμε και πάλι μαζί.

Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Με επίκεντρο τον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τα νότια των μεγάλων αναπτυξιακών προοπτικών και των σημαντικών επενδύσεων σε υποδομές.
Του ανεκτίμητου φυσικού πλούτου, της ιστορίας και του πολιτισμού. Και με οδηγό μας τις αξίες της Παράταξης και την αγάπη μας για την πατρίδα.

Φίλες και φίλοι,
Καταφέραμε μέσα από αγώνες και δυσκολίες να σφυρηλατήσουμε μια δυνατή και ειλικρινή σχέση. Που μου επιτρέπει να σας κοιτώ με καθαρή ματιά και να αισθάνομαι αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Σήμερα ζητώ ξανά τη στήριξή σας. Σας ζητώ να μου δώσετε και πάλι τη δυνατότητα να είμαι η δική σας φωνή.

Να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή με πάθος και δυναμισμό. Με τόλμη και μαχητικότητα, όπως κάνω σε όλη μου τη ζωή. Με τον δικό μου αυθεντικό τρόπο.
Για να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Για να οικοδομήσουμε το μέλλον των παιδιών μας. ΝΟΤΙΑ μαζι. ΣΤΑΘΕΡΑ μαζί.

Φίλες και φίλοι, Σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες καλούμαστε να λάβουμε μία καίρια απόφαση: να συνεχίσουμε να χτίζουμε...

Δημοσιεύτηκε από Anna Karamanli στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023